وضعیت مشکل :
عنوان تایپک :

کارنکردن دکمه باز و بسته کردن تالارها

سلام
دکمه ای که به صورت فلش هست و باکلیک روی اون یک تالار باز یا بسته میشه برای من کار نمیکنه.
چیکارکنم؟
پاسخ های کاربران 25
تعداد ارسال ها : 33
ارسال: 16
از همون اول مشکل داشت قالب.

باحرف فایل هایی هم که فرمودید مشکل برطرف نشد!
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 17
پس یا باید با طراح پوسته تماس بگیرید و یا کدهای headericlude رو یکی یکی چک کنید با حذف کردن اونها

image
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 18
اول اون ضمیمه من رو برطرف کن تا کمکت کنم،اونا رو یا حذف کردی یا حذف شدن از هاستت،خلاصه باید اونا برطرف بشه...
تعداد ارسال ها : 33
ارسال: 19
خب از کجا ی دیتابیس پیداشون کنم تا حذف کنم؟
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 20
image

با هم 404ها رو بررسی میکنیم :

اولین پیام مربوط به colorpicker.css هست که مربوط به کدهای تغییر رنگه،که میشه گفت معمولا توی پلاگین شخصی سازی پروفایل نصب میشه...

دومین مربوط به جی کوئریه،باید اون رو فراخوانی کنی دوباره،ظاهرا از فولدر جاوااسکریپتت پاک شده...

سومین پیام هم مربوط به تغییر رنگ توی پروفایله که همراه همون پیام اول قرار داده میشه...

چهارمین پیام هم مربوط به فایل eye.jsx هست که به شخصه باهاش کار نکردم و نمیدونم چیه ...

پنجم هم باهاش کار نکردم و نمیدونم واسه چیه ...

ششم هم مربوط به همون پلاگین شخصی سازی پروفایله...

هفتمی رو هم باهاش کار نکردم و به چشم نخورده...

هشتمی بود و نبودش فرقی نداره وقتی یکبار قرار میدی چون توی دومین پیام هم بود...

ارور نهم و دهم هم باید بعد از حل کردن بالاییها بررسی شه که دردش چیه..

دوتای آخری هم مربوط به فونت هست در پورشه ای که خودش معلومه...

راه حل :

من تا اون پیامها رفع نشه کمکت نمیکنم به چند دلیل،اینکه پیامهای اینچنینی واسه انجمنت افت کلاس داره دوم اینکه درد رو باید از پایه ردیف کرد!

فایلهایی که گفتم رو یا دوباره آپلود کن یا از headerinclude پاکشون کن،راه دیگه ای نداری!!Smile

بخاطر تاخیر پوزش،روی یک پروژه بزرگ دارم کار میکنمthanks
تعداد ارسال ها : 33
ارسال: 21
ممنون.
من پلاگین شخصی سازی پروفایل نصب ندارم که!
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 22
درسته،پس فایلهایی که من مربوط به طراحی پروفایل ذکر کردم رو حذف کنید...
تعداد ارسال ها : 33
ارسال: 23
حذف کردم.
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 24
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.cheshmetelavat.ir/jscripts/jquery-1.3.2.min.js
رو حذف کن...

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://forum.cheshmetelavat.ir/images/multicolors/BKoodakBold.woff
GET http://forum.cheshmetelavat.ir/images/multicolors/BKoodakBold.ttf 404 (Not Found) /images/multicolors/BKoodakBold.ttf:1

رفعش کن...

Uncaught TypeErrorObject function $(element) {
    if (
arguments.length 1) {
      for (var 
0elements = [], length arguments.lengthlengthi++)
        
elements.push($(arguments[i]));
      return 
elements;
    }

    if (
O...<omitted>...t
این کد رو پیدا کن و بهم بگو واسه کجاست!؟!

میدونم یکم دارم سخت میگیرم ولی خودم هم خیلی گرفتارم،پوزش میخوامthanks
تعداد ارسال ها : 33
ارسال: 25
نمیدونم این کد برای کجاست!
تعداد ارسال ها : 33
ارسال: 26
منتظر پاسخ هستم....

برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :