وضعیت مشکل :
عنوان تایپک :

پاسخ به تمامی سوالات شما در خصوص PHP

دوستان گرامی،

اگه سوالی در مورد برنامه نویسی تحت وب Php در این تاپیک مطرح کنید
تا من در حد توانم بهتون پاسخ بدم...

باتشکر
پاسخ های کاربران 26
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 16
میبخشید این واسه کدوم اینپوت هست؟ برای پسوورد یا یوزر؟
فکر میکنم منظورمو متوجه نشدید منظورم اینه که فرم ورود به جی میل رو میخوام ریپ کنم
و از این کد درش استفاده کنم! ولی هر کاری کردم مینوشت ارور در خط فلان !
سپاسHeart
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 17
آها،کلا ریپ کنی؟
بگو بچه ها واست ریپ کنن اگه نتونستن من در خدمتم، حالا ارور چی میداد؟
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 18
اگه میشه زحمتشو بکشید چون همه میگن وقت ندارنBig Grin
فقط اگه میشه جزئیات بالا رو داشته باشه یعنی واسه کسی که وارد شده قبلا فرم ورود رو نمایش نده.
و بنویسه شما قبلا وارد شده اید.
سپاس
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 19
باشه فردا یه کاریش میکنم فقط اینکه اون صفحه ای که نوشتین
جواب میده توی مای بی بی؟
من تست نکردم...
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 20
بله صد در صد ج میده.
تست کردم آدرس هم پ.خ میکنم براتون
سپاس
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 21
   
تقدیم شما...
فقط یکسری چیزهای کوچیک رو چون داشتم سریع کار میکردم و سرم
شلوغ بود زیاد روش کار نکردم ولی تا تونستم ردیف در آوردم،امیدوارم
بدردت بخوره...


فایل‌(های) پیوست شده
.zip  icgoogle.zip (اندازه: 10.81 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 22
خیلی عالیه و مچکرHeart
فقط یه چیزی! اگه بخوام کاری کنم که کاربرانی که وارد شدن فرم ورود نمایش داده نشود چیکار کنم؟!
یا بنویسه : شما قبلا وارد شدید یا صفحه رو انتقال بده به forum.index.php کد پی اچ پی هست
ولی نمیدونم چطور باید جاش بدم تو فرمی که آماده کردید.
سپاس فراوان از زحمات شماHeart
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 23
کافیه در همون خط اول،دستور شرطی بزاری اگه کاربر وارد شد به یه
آدرسی ریدایرکت بشه،قبلا یه تابعی بود به نام header بصورت زیر
بنویس ببین جواب میده :
header('Location: http://www.example.com/'); 
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 24
نه کار نکرد!
منظورمم اینه که مثلا اگر کسی که قبلا در انجمن لوگین کرده بود فرم ورود نمایش نده و بره به یه صفحه دیگه
اما اگر کاربری لوگ اوت کرده بود صفحه رو نماش بده براش HeartHeartHeart
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 25
در مای بی بی وقتی کاربری خارج میشه به گروه مهمان برده میشه و
این متغیر مقدارش صفر میشه
$mybb->user['uid'
با این متغیر یه دستور شرطی بساز
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 26
میشه یکم واضح تر بفرمائید؟!
من فقط اچ تی ام ال و سی اس اس بلدم.
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 27
if($mybb->user['uid']!=0){
//You Loged in!
}else{
//Login Form
}

همین...

برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :