وضعیت مشکل :
عنوان تایپک :

مشکل عجیب در قالب

سلام دوستان

لطفا به http://youngclub.ir/User-OrdiDad برید به عنوان مهمان میبینید که دلایل نداشتن دسترسی نیست اما وقتی برید رو نوشته ها حالت hover میگیره و نشون میده

چک کنید منظورمو میفهمید
پاسخ های کاربران 17
تعداد ارسال ها : 166
ارسال: 2
برید به قالب ها و پوسته » قالب مورد نظر » global.css » حالت پیشرفته

اینو پیدا کنید


.panel li {
    list-style: none outside none;
    display: inline-block;
    padding: 7px;
    margin: 0px;
    color: #FFF;
    transition: all 0.7s ease 0s;
}

و جایگزین کنید با


.panel li {
    list-style: none outside none;
    display: inline-block;
    padding: 7px;
    margin: 0px;
    color: #000;
    transition: all 0.7s ease 0s;
}
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 3
خب اینکه مربوط به پنل میشه

ربطش چیه؟؟
تعداد ارسال ها : 166
ارسال: 4
شخصی که قالب رو طراحی کرده اون نوشته ها رو با این دستور فراخانی کرده...

من فقط رنگ نوشته های قالب رو سیاه کردم
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 5
مشکل قبلیو حلیدم

حالا ی مشکل جدید که تو عکس پیوست واضح هست


       
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 6
دکمه ها از کلاس زیر استفاده میکنن:
text-decoration:none;
    background:linear-gradient(to bottom, #FAFAFA 0%, #EFEFEF 100%) repeat scroll 0 0 rgba(0, 0, 0, 0);
    border:1px solid #d0d0d0;
    border-radius:4px;
    box-shadow:0 2px 0 rgba(206, 206, 206, 0.38), 0 1px #FFFFFF inset;
    clear:left;
    color:#8B8B8B;
    display:block;
    float:right;
    font:13px BYekan,tahoma;
    padding:5px;
    text-shadow:1px 1px #FFFFFF;
margin-bottom:2px;

ولی تو حالت مهمان که مشخص کردم یک سری دکمه ها هست مثه ارسال پاسخ (پاسخ سریع) - جست و جو در موضوع در پایین هر تاپیک ک یکمی paddingش کم شده
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 7
کسی نبود کمک کنه؟؟
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 8
مهمان برای مشاهده تاپیک ها دسترسی نداره
دسترسی مهمان رو اوکی مصطفی جان تا یه چک بکنم

image
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 9
داداش اوکی کردم
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 10
داداش مشکلای قبل حل شد اما :

وقتی کاربر اطلاعات ورودش رو اشتباه وارد میکنه ی کادر زرد رنگ هس که میگه خطاهای زیر را اصلاح کنید و اینا وقتی رو نوشته ها میرم سفید رنگ میشه حالت هاور نداشت بهش هاور دادم به رنگ 444# ولی اصلا درست نمیشه

http://youngclub.ir/index.php

Ordidad

874545628 (مثال)
تعداد ارسال ها : 217
ارسال: 11
کدوم قالب رو دستکاری کردید اینجوری شده؟؟؟

بنظرم برید دوباره خامش رو از جایی که گرفتید بگیرید جایگزین کنید

البته نمیدونم دقیقا مشکلش چیه . ولی فک کنم اینجوری حل شه
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 12
داداش علی خودمونی باش

والا نمیدونم چیکار کردم که اینطوری شد ، کلافه شدم دیه
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 13
این کد رو توی global.css پیدا کن و رنگش رو تغییر بده :
div.error ul:hover{color:aaa;}

image
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 14
فایده نداره داداش من رنگ خاکی گذاشتم تو هاور ولی سفید میشه
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 15
مشکل این کد توی global.css هست مصطفی جان :
.upanel li a:hover, li:hover{color:#fff;}

باید به جای کد بالا از کد زیر استفاده کنی :
.upanel li a:hover{color:#fff;}

image

برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :