وضعیت مشکل :
عنوان تایپک :

توبتیپ تنها برای مکان دلخواه

سلام اگه بخوام فقط منو انجمنم تولتیپ داشته باشه و جاهای دیگه
عمل نکنه چه راهی حلی هست؟
مچکرHeart
پاسخ های کاربران 15
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 2
باید به سلکتور جی کوئری فقط اون بخش رو بشناسونید
از کدوم لایبری استفاده میکنین؟
منظورم اینه که کد تولتیپ شما اسمش چیه؟
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 3
اسم فایلش؟! یا اسم مشخصی داره؟!
اسمش toltop 
سپاس
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 4
معمولا همه کدها اولش کپی رایت هست،اگه میتونی کل
اون کپی رایت رو واسم بزار و اگر هم نداشت کل کدش رو
واسم بزار...
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 5
اها اوکی بزودی قرار میدم.
سپاس
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 6
مثلا میشه خودتون روی یک تولتیپ زیبا (مثل این سایت:irannamad.ir ) تنظیم کنید؟
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 7
دنبالش هستم،چندتایی معرفی میکنم واسه همه هرکی هرکدوم
رو خوشش اومد استفاده کنه که راه اندازیش ساده باشه...
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 8
پس همچنان منتظرBig Grin
تعداد ارسال ها : 174
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 10
خیلی عالیه مچکرم
فقط مثلا اگه بخوام این روی منو کار کنه باید چیکار کنم؟!
نقل قول:
  1. <span class="smallipopHorizontal">
  2. Hover me!
  3. <span class="smallipop-hint">
  4. Good for dropdowns!
  5. </span>
  6. </span>
  7.  
  8. <script type="text/javascript">
  9. $('.smallipopHorizontal').smallipop({
  10. preferredPosition: 'right',
  11. theme: 'black',
  12. popupOffset: 10,
  13. invertAnimation: true
  14. });
  15. </script>

روی یه منو توضیح بدین عالی میشه یاد گرفت...
Heart
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 11
کد منو رو بزار،تا بهت توضیح بدم...
البته این تولتیپ باید یه نوع تگ بزاری تا بصورت تیپ نشون بده
مشکلی نداره برات؟
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 12
<style> .widget {background:
url("http://8pic.ir/css/Style2/images/px.gif") repeat-y scroll right top
#F4F4F4; border-bottom-right-radius: 3px; border-color: #BEBEBE #BEBEBE
#BEBEBE #fff; border-style: solid solid solid none;
border-top-right-radius: 3px; border-width: 1px 1px 1px medium;
box-shadow: 1px 1px 3px rgba(0, 0, 0, 0.1); display: block !important;
height: 223px; left: 0; position: fixed; top: 185px; width: 24px;
z-index: 890;} .widget a.widget-button:hover {background-color:#EEEEEE
!important;} .widget a.widget-button {display: block; float: left;
height: 36px; text-indent: -9999px; width: 24px;border-bottom: 1px solid
#FEFEFE; margin: 0; padding: 0; background: url("images/Widget.png")
no-repeat scroll 0 0 transparent;} .widget a.widget-button.Home
{background:url(http://fesghelyha.ir/images/meno.png);background-position:
-3px 4px;} .widget a.widget-button.idea
{background:url(http://fesghelyha.ir/images/meno.png);background-position:
-3px -22px;} .widget a.widget-button.faq
{background:url(http://fesghelyha.ir/images/meno.png);background-position:
-3px -51px;} .widget a.widget-button.img
{background:url(http://fesghelyha.ir/images/meno.png);background-position:
-3px -83px;} .widget a.widget-button.contact
{background:url(http://fesghelyha.ir/images/meno.png);background-position:
-3px -109px;} .widget a.widget-button.fb
{background:url(http://fesghelyha.ir/images/meno.png);background-position:
-3px -135px;} /* www.fesghelyha.ir /* </style> <div
class="widget"> <a class="widget-button Home"
href="http://fesghelyha.ir/forum/search.php" title="جستجو"
></a><br/> <a target="_blank" class="widget-button
idea" href="http://fesghelyha.ir/forum/misc.php?action=help"
title="راهنما"></a><br/> <a target="_blank"
class="widget-button faq"
href="http://fesghelyha.ir/forum/Calendar-Default-Calendar"
title="تقویم"></a><br/> <a target="_blank"
class="widget-button img"
href="http://fesghelyha.ir/forum/memberlist.php" title="لیست
اعضا"></a><br/> <a target="_blank"
class="widget-button contact" href="http://fesghelyha.ir/forum/contact/"
title="تماس با ما"></a><br/> <a target="_blank"
class="widget-button fb" href="http://fesghelyha.ir/" title="وبلاگ فسقلی
ها"></a> </div> </div>

سپاسSmile
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 13
توی سلکتور های جی کوئری مثل زیر وارد کن،اگه هم جواب نداد
پروژت رو کامل واسم زیپ کن تا واست ردیفش کنم
jQuery(".widget [title]").
یا
jQuery(".widget a [title]").
تعداد ارسال ها : 198
ارسال: 14
سلکتور های جی کوئری کجاست!؟Big Grin
پروژت چیه؟Big Grin
وضعیت ما خراب تر از این حرفاستBig Grin
تعداد ارسال ها : 174
ارسال: 15
نقل قول: سلکتور های جی کوئری کجاست!؟Big Grin
هر تولتیپی که انتخاب کنی باید یه جوری اجراش کنی و بهش
بگی چیا رو توی صفحه بخونه،توی قسمت سلکتورش اونی
که دادم رو بنویس،سادست نیاز به دانش خاصی نداره
نقل قول: پروژت چیه؟Big Grin
طرح،مشق،املا و... هرچی که هست دیگهSmile
نقل قول: وضعیت ما خراب تر از این حرفاستBig Grin
دست مارو هم بگیر

برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :