وضعیت مشکل :
عنوان تایپک :

تب بندی

http://my-bb.ir/Thread-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D8%AA%D8%A8-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86?highlight=%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%A7%D9%86%D8%AC%D​9%85%D9%86

این اموزش رو شما خودتون تو مای بی- بی گذاشتین

یه جاهایی از اموزش خیلی گنگه اگه میشه توضیح بدین

<div id="cat_{$forum['fid']}" class="content">

محل قرار گیری کدهای

</div>

مثلا این  و بقیه اش  خیلی نا مفهومه اگه میشه یه بار دیگه ساده تر توضیح بدین
پاسخ های کاربران 7
تعداد ارسال ها : 255
ارسال: 2
دوست عزیز در قالب forumbit_depth1_cat کد بالا رو قرار بدید سپس کدهای اصلی forumbit_depth1_cat رو بین کد بالا قرار بدید
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 3
یه پلاگین جامع برای اینکار هست
باید پیداش کنم و در انجمن قرارش بدم
thanks

image
تعداد ارسال ها : 128
ارسال: 4
ممنون
این پلاگین مثل همینه تب هاش  یا میشه شکل تب هاشو عوض کرد

منتظر پلاگین هستیم
تعداد ارسال ها : 50
ارسال: 5
مطمئنناً مثل همین خواهد بود !
تعداد ارسال ها : 128
ارسال: 6
اگه میشه پلاگینو برای دانلود بزارین.

ممنون
تعداد ارسال ها : 181
ارسال: 7
کد از پلاگین بهتره
منم این آموزش رو دیدم خیلی گنگ بود
cat_3مثلا چظوری 4 تا انجمن رو بذارم تو یه دسته بندی
مثلا انجمن cat_3 و  cat_2 و  cat_1 تو دسته بندی اول


و این که وقتی لود میشه دیکه انجمن تو حالت اول نباشه
فقط اون انجمن های دسته بندی شده نشون بده
تعداد ارسال ها : 264
ارسال: 8
(2014-06-03T14:42:12+00:00 2014-06-03T14:42:12+00:00)into نوشته :  اگه میشه پلاگینو برای دانلود بزارین.

ممنون

قرار داده شده
لینک > دانلود پلاگین تب بندی (همیار)

برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :