وضعیت مشکل :
عنوان تایپک :

تاپيك پشتيباني از قالب حرفه ای و کاربر پسند Majestic

با سلام خدمت دوستان
خب بعضي دوستان اين قالب زيبا رو خريداري كرده بودند و مشكل داشتند و درخواست تاپيك پشتيباني از قالب رو كردند
دوستاني كه با قالب پوسته حرفه ای و کاربر پسند Majestic (در 12 رنگ و 24 تصویرپس زمینه)

مشكل دارند مشكل خودشونو در اين تاپيك اعلام كنند
با تشكر
لينك خريداري قالب:
قالب
پاسخ های کاربران 104
تعداد ارسال ها : 37
ارسال: 2
سلام تیم مدیریت رو ببینید http://www.wikikorean.com/showteam.php
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 3
(2015-05-05T16:49:59+00:00 2015-05-05T16:49:59+00:00)SALY GT2 نوشته :  سلام تیم مدیریت رو ببینید http://www.wikikorean.com/showteam.php

فایل Postbit.css قالب رو ویرایش کنید و کلاس postbit_buttons a span رو پیدا کنید و کد

display: inline-block;
رو حذف کنید با اینکار مشکل بیرون زدن متون برطرف میشه

image
تعداد ارسال ها : 37
ارسال: 4
(2015-05-05T18:07:28+00:00 2015-05-05T18:07:28+00:00)MybbCo نوشته :  
(2015-05-05T16:49:59+00:00 2015-05-05T16:49:59+00:00)SALY GT2 نوشته :  سلام تیم مدیریت رو ببینید http://www.wikikorean.com/showteam.php

فایل Postbit.css قالب رو ویرایش کنید و کلاس postbit_buttons a span رو پیدا کنید و کد

display: inline-block;
رو حذف کنید با اینکار مشکل بیرون زدن متون برطرف میشه

حذف شد ولی فرقی خاصی نکرد کادرش تغییر کرد ولی بازم متن از کادر میزنه بیرون
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 5
(2015-05-05T19:12:07+00:00 2015-05-05T19:12:07+00:00)SALY GT2 نوشته :  
(2015-05-05T18:07:28+00:00 2015-05-05T18:07:28+00:00)MybbCo نوشته :  
(2015-05-05T16:49:59+00:00 2015-05-05T16:49:59+00:00)SALY GT2 نوشته :  سلام تیم مدیریت رو ببینید http://www.wikikorean.com/showteam.php

فایل Postbit.css قالب رو ویرایش کنید و کلاس postbit_buttons a span رو پیدا کنید و کد


display: inline-block;
رو حذف کنید با اینکار مشکل بیرون زدن متون برطرف میشه

حذف شد ولی فرقی خاصی نکرد کادرش تغییر کرد ولی بازم متن از کادر میزنه بیرون

کد زیر رو به کلاس مورد نظر اضافه کنید :

white-space:nowrap;

image
تعداد ارسال ها : 54
ارسال: 6
سلام
چجوری باید آیکون باز و بسته کردن انجمن ها رو برد سمت چپ؟
image
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 7
(2015-05-06T11:21:01+00:00 2015-05-06T11:21:01+00:00)شوالیه نوشته :  سلام
چجوری باید آیکون باز و بسته کردن انجمن ها رو برد سمت چپ؟
image

متاسفانه این مشکل در راست چین کردن قالب به وجود اومده بود که حل شد و فایل پوسته بروز رسانی شد

برای حل مشکل فایل global.css رو ویرایش کنید و کلاس expcolimage رو پیدا کنید و right رو به left تغییر بدید .

thanks

image
تعداد ارسال ها : 54
ارسال: 8
ممنون

من پلاگین گروه های کاربری رو که فعال میکنم به این صورت نمایش داده میشه
image
کاربران آنلاین امروز هم اینجوری هست
تعداد ارسال ها : 37
ارسال: 9
دوست عزیز شما مشکل عمودی شدن قسمت پایینی سایت رو سرچ کنید فکر میکنم آموزشش باید در اینجاباشه

مشکل قبلی من حل شد مرسی فقط من درجات کاربری رو به صورت دستی وارد کردم ودرقالب index_whosonline گذاشتم ولی عمودی میشه در پوسته های دیگه اینطوری نیست
پلاگین هم نیست که بتونم خود افقیش کنم من کدش رو میذارم دوستان راهنمایی کنید

<tr><td colspan="2" class="tcat"><span class="smalltext"><strong>درجات کاربران:
</strong></span></td>

</tr>

<tr><td class="trow1" align="right" valign="top"><span class="smalltext">
<span style="background: transparent url(http://up.wikikorean.com/do.php?img=5717) repeat-x scroll 0% 0%; color:#17B77D ; text-shadow: 0px 0px 3px;"><strong>مدیریت کل انجمن</strong></span> ,
<span style="background: transparent url(http://up.wikikorean.com/do.php?img=5717) repeat-x scroll 0% 0%; color:#ff4e00; text-shadow: 0px 0px 3px;"><strong> معاونت انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #C71585 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>ناظر انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #9932CC;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong> مدیر ارشد</strong></span> ,
<span style="color: red ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر بخش</strong></span> ,
<span style="color:#FF00FF ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر تالار</strong></span> ,
<span class="OmidStarCol"><strong>همیار انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #1E90FF ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>گرافیست</strong></span> ,
<span style="color: #808000 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>کاندید مدیریت</strong></span> ,
<span style="color: #993333 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>کاربر ارزشمند</strong></span> ,
<span style="color: #9383FC;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر وبلاگ</strong></span> ,
<span style="color: #EE82EE ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر بازنشسته</strong></span> ,
<span><strong> کاربر انجمن</strong></span> ,
<span style="color: black;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong><s>کاربر محروم شده</s></strong></span>
</span></td></tr>
تعداد ارسال ها : 54
ارسال: 10
میشه یکم فاصله بین نوشته و آیکون ها رو بیشتر کرد؟
image
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 11
(2015-05-06T11:53:22+00:00 2015-05-06T11:53:22+00:00)شوالیه نوشته :  ممنون

من پلاگین گروه های کاربری رو که فعال میکنم به این صورت نمایش داده میشه
image
کاربران آنلاین امروز هم اینجوری هست

نقل قول: دوست عزیز شما مشکل عمودی شدن قسمت پایینی سایت رو سرچ کنید فکر میکنم آموزشش باید در اینجاباشه


مشکل قبلی من حل شد مرسی فقط من درجات کاربری رو به صورت دستی وارد کردم ودرقالب index_whosonline گذاشتم ولی عمودی میشه در پوسته های دیگه اینطوری نیست
پلاگین هم نیست که بتونم خود افقیش کنم من کدش رو میذارم دوستان راهنمایی کنید

<tr><td colspan="2" class="tcat"><span class="smalltext"><strong>درجات کاربران:
</strong></span></td>

</tr>

<tr><td class="trow1" align="right" valign="top"><span class="smalltext">
<span style="background: transparent url(http://up.wikikorean.com/do.php?img=5717) repeat-x scroll 0% 0%; color:#17B77D ; text-shadow: 0px 0px 3px;"><strong>مدیریت کل انجمن</strong></span> ,
<span style="background: transparent url(http://up.wikikorean.com/do.php?img=5717) repeat-x scroll 0% 0%; color:#ff4e00; text-shadow: 0px 0px 3px;"><strong> معاونت انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #C71585 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>ناظر انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #9932CC;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong> مدیر ارشد</strong></span> ,
<span style="color: red ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر بخش</strong></span> ,
<span style="color:#FF00FF ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر تالار</strong></span> ,
<span class="OmidStarCol"><strong>همیار انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #1E90FF ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>گرافیست</strong></span> ,
<span style="color: #808000 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>کاندید مدیریت</strong></span> ,
<span style="color: #993333 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>کاربر ارزشمند</strong></span> ,
<span style="color: #9383FC;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر وبلاگ</strong></span> ,
<span style="color: #EE82EE ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر بازنشسته</strong></span> ,
<span><strong> کاربر انجمن</strong></span> ,
<span style="color: black;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong><s>کاربر محروم شده</s></strong></span>
</span></td></tr>



کد ویرایش شد .
کاربر عزیز "شوالیه" ، شما هم میتونید از کد دوستمون برای نمایش گروه های کاربری استفاده کنید

<tr><td colspan="2" class="tcat"><span class="smalltext"><strong>درجات کاربران:

</strong></span></td>

</tr>

<tr><td class="trow1" align="right" valign="top" colspan="2"><span class="smalltext">
<span style="background: transparent url(http://up.wikikorean.com/do.php?img=5717) repeat-x scroll 0% 0%; color:#17B77D ; text-shadow: 0px 0px 3px;"><strong>مدیریت کل انجمن</strong></span> ,
<span style="background: transparent url(http://up.wikikorean.com/do.php?img=5717) repeat-x scroll 0% 0%; color:#ff4e00; text-shadow: 0px 0px 3px;"><strong> معاونت انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #C71585 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>ناظر انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #9932CC;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong> مدیر ارشد</strong></span> ,
<span style="color: red ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر بخش</strong></span> ,
<span style="color:#FF00FF ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر تالار</strong></span> ,
<span class="OmidStarCol"><strong>همیار انجمن</strong></span> ,
<span style="color: #1E90FF ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>گرافیست</strong></span> ,
<span style="color: #808000 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>کاندید مدیریت</strong></span> ,
<span style="color: #993333 ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>کاربر ارزشمند</strong></span> ,
<span style="color: #9383FC;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر وبلاگ</strong></span> ,
<span style="color: #EE82EE ;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong>مدیر بازنشسته</strong></span> ,
<span><strong> کاربر انجمن</strong></span> ,
<span style="color: black;text-shadow: 0px 0px 1px;"><strong><s>کاربر محروم شده</s></strong></span>
</span></td></tr>

image
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 12
(2015-05-06T22:48:13+00:00 2015-05-06T22:48:13+00:00)شوالیه نوشته :  میشه یکم فاصله بین نوشته و آیکون ها رو بیشتر کرد؟
image

فایل usercp.css رو ویرایش کنید و کد زیر رو پیدا کنید :

.usercp_nav_composepm:before, .usercp_nav_pmfolder:before, .usercp_nav_sub_pmfolder:before, .usercp_nav_trash_pmfolder:before, .usercp_nav_pmtracking:before, .usercp_nav_pmfolders:before,   .usercp_nav_profile:before, .usercp_nav_email:before, .usercp_nav_password:before, .usercp_nav_username:before, .usercp_nav_editsig:before, .usercp_nav_avatar:before, .usercp_nav_options:before, .usercp_nav_usergroups:before, .usercp_nav_editlists:before, .usercp_nav_attachments:before, .usercp_nav_drafts:before, .usercp_nav_subscriptions:before, .usercp_nav_fsubscriptions:before, .usercp_nav_notepad:before, .usercp_nav_viewprofile:before, .usercp_nav_home:before {

    font-family: FontAwesome;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    text-decoration: inherit;
     color: #E74C3C;
    font-size: 16px;
    vertical-align: middle;
    padding-right: 0.5em;
    top: 10px;
    left: 0;
}

و به جای کد بالا ، کد زیر رو قرار بدید :

.usercp_nav_composepm:before, .usercp_nav_pmfolder:before, .usercp_nav_sub_pmfolder:before, .usercp_nav_trash_pmfolder:before, .usercp_nav_pmtracking:before, .usercp_nav_pmfolders:before,   .usercp_nav_profile:before, .usercp_nav_email:before, .usercp_nav_password:before, .usercp_nav_username:before, .usercp_nav_editsig:before, .usercp_nav_avatar:before, .usercp_nav_options:before, .usercp_nav_usergroups:before, .usercp_nav_editlists:before, .usercp_nav_attachments:before, .usercp_nav_drafts:before, .usercp_nav_subscriptions:before, .usercp_nav_fsubscriptions:before, .usercp_nav_notepad:before, .usercp_nav_viewprofile:before, .usercp_nav_home:before {

    font-family: FontAwesome;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    text-decoration: inherit;
     color: #E74C3C;
    font-size: 16px;
    vertical-align: middle;
    padding-right: 0.5em;
    top: 10px;
    left: 0;
  margin-left:5px;
}

image

تعداد ارسال ها : 10
ارسال: 13
سلام.
ببخشید نمیدونم جای درستی دارم این سوال میپرسم یا نه.
این قالبو میشه اندازه ی هدرش رو بیشتر کرد؟
من برای انجمنم هدر بزرگ میخوام ولی این قالب هدرش کوچیکه!
تعداد ارسال ها : 410
ارسال: 14
باید ویرایش بشه کدهاش
در طراحی وب همه چیز شدنیه Smile
تعداد ارسال ها : 37
ارسال: 15
نمیدونم اینجا مطرح کنم یا نه اگر اشتباه بود ببخشید این کد جدول پخش سریال رو وقتی در قالب هدر میذارم دیگه تغییر رنگ کار نمیکنه و چیزایی که مربوط به آجاکس 
کد رو میذارم برای وردپرس بوده امکانش هست این کد ویرایش بشه؟ 

<link rel='stylesheet' href='http://url.pi3idl.com/696733' type='text/css' media='all' />

<
script type="text/javascript" src="http://url.pi3idl.com/655329"></script>
<script type='text/javascript'  src='http://url.pi3idl.com/446634' ></script>
<h2><a href="http://www.pi3idl.com" style="position:fixed; top:10000%;">مرجع کد و آموزش</a></h2>
<h2><a href="http://www.pi3idl.com/2014/02/movies-weekly-code/" style="position:fixed; top:11000%;">کد جدول پخش هفتگی سریال ها</a></h2>
<center>
<div class="wtable" id="wtable">
<div class="item active" href="0">شنبه</div>
<div class="item" href="1">یک شنبه</div>
<div class="item" href="2">دو شنبه</div>
<div class="item" href="3">سه شنبه</div>
<div class="item" href="4">چهار شنبه</div>
<div class="item" href="5">پنج شنبه</div>
<div class="item" href="6">جمعه</div>
<div class="cl"></div>
<div class="keeper">
<div class="mover">

<div class="cell" id="cell0">
<!--جدول پخش برای روز شنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell1">
<!--جدول پخش برای روز یکشنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell2">
<!--جدول پخش برای روز دوشنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell3">
<!--جدول پخش برای روز سه شنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell4">
<!--جدول پخش برای روز چهارشنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell5">
<!--جدول پخش برای روز پنج شنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">Angry Mom</a></div>
<div class="fasl">شبکه MBC</div>
<div class="fasl">آپديت تا قسمت 15</div>
<div class="cover"><img src="http://up.wikikorean.com/do.php?img=12948" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell6">
<!--جدول پخش برای روز جمعه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div></div></div></div></center> 
تعداد ارسال ها : 54
ارسال: 16
مرسی آقا جواد
میشه به این قسمت ها هم یکم فاصله داد؟
image
image


میشه کاری کرد که منوی کاربری بصورت پیفرش باز نمایش داده بشه؟
image
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 17
(2015-05-07T14:57:13+00:00 2015-05-07T14:57:13+00:00)SALY GT2 نوشته :  نمیدونم اینجا مطرح کنم یا نه اگر اشتباه بود ببخشید این کد جدول پخش سریال رو وقتی در قالب هدر میذارم دیگه تغییر رنگ کار نمیکنه و چیزایی که مربوط به آجاکس 
کد رو میذارم برای وردپرس بوده امکانش هست این کد ویرایش بشه؟ 

<link rel='stylesheet' href='http://url.pi3idl.com/696733' type='text/css' media='all' />

<
script type="text/javascript" src="http://url.pi3idl.com/655329"></script>
<script type='text/javascript'  src='http://url.pi3idl.com/446634' ></script>
<h2><a href="http://www.pi3idl.com" style="position:fixed; top:10000%;">مرجع کد و آموزش</a></h2>
<h2><a href="http://www.pi3idl.com/2014/02/movies-weekly-code/" style="position:fixed; top:11000%;">کد جدول پخش هفتگی سریال ها</a></h2>
<center>
<div class="wtable" id="wtable">
<div class="item active" href="0">شنبه</div>
<div class="item" href="1">یک شنبه</div>
<div class="item" href="2">دو شنبه</div>
<div class="item" href="3">سه شنبه</div>
<div class="item" href="4">چهار شنبه</div>
<div class="item" href="5">پنج شنبه</div>
<div class="item" href="6">جمعه</div>
<div class="cl"></div>
<div class="keeper">
<div class="mover">

<div class="cell" id="cell0">
<!--جدول پخش برای روز شنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell1">
<!--جدول پخش برای روز یکشنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell2">
<!--جدول پخش برای روز دوشنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell3">
<!--جدول پخش برای روز سه شنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell4">
<!--جدول پخش برای روز چهارشنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell5">
<!--جدول پخش برای روز پنج شنبه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">Angry Mom</a></div>
<div class="fasl">شبکه MBC</div>
<div class="fasl">آپديت تا قسمت 15</div>
<div class="cover"><img src="http://up.wikikorean.com/do.php?img=12948" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div><div class="cell" id="cell6">
<!--جدول پخش برای روز جمعه-->

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

<div class="name"><a  title="Movie name">نام فیلم</a></div>
<div class="fasl">نام فصل</div>
<div class="fasl">اسم فصل</div>
<div class="cover"><img src="http://www.pi3idl.com/wp-content/uploads/2014/02/play-list.jpg" title="Movie Pic" alt="Movie pic"></div>
<div class="cl"></div>

</div></div></div></div></center> 

کد زیر موجب تداخل شده ، اون رو حذف کنید :
<script type="text/javascript" src="http://url.pi3idl.com/655329"></script>

image
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 18
(2015-05-07T21:08:19+00:00 2015-05-07T21:08:19+00:00)شوالیه نوشته :  مرسی آقا جواد
میشه به این قسمت ها هم یکم فاصله داد؟
image
image


میشه کاری کرد که منوی کاربری بصورت پیفرش باز نمایش داده بشه؟
image

فایل postbit.css رو ویرایش کنید و کد زیر رو پیدا کنید :

.postbit_buttons a.postbit_find:before, .postbit_buttons a.postbit_reputation_add:before, .postbit_buttons a.postbit_email:before, .postbit_buttons a.postbit_website:before, .postbit_buttons a.postbit_pm:before, .postbit_buttons a.postbit_quote:before, .postbit_buttons a.postbit_multiquote:before, .postbit_buttons a.postbit_edit:before, .postbit_buttons a.postbit_multiquote_on:before, .postbit_buttons a.postbit_edit:before, .postbit_buttons a.postbit_qdelete:before, .postbit_buttons a.postbit_qrestore:before, .postbit_buttons a.postbit_report:before, .postbit_buttons a.postbit_warn:before, .postbit_buttons a.postbit_purgespammer:before, .postbit_buttons a.postbit_reply_pm:before, .postbit_buttons a.postbit_reply_all:before, .postbit_buttons a.postbit_forward_pm:before, .postbit_buttons a.postbit_delete_pm:before {

    font-family: FontAwesome;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    text-decoration: inherit;
    font-size: 13px;
    vertical-align: middle;
    padding-right: 0.5em;
    top: 10px;
    left: 0;
}

به جای کد بالا ، کد زیر رو قرار بدید :

.postbit_buttons a.postbit_find:before, .postbit_buttons a.postbit_reputation_add:before, .postbit_buttons a.postbit_email:before, .postbit_buttons a.postbit_website:before, .postbit_buttons a.postbit_pm:before, .postbit_buttons a.postbit_quote:before, .postbit_buttons a.postbit_multiquote:before, .postbit_buttons a.postbit_edit:before, .postbit_buttons a.postbit_multiquote_on:before, .postbit_buttons a.postbit_edit:before, .postbit_buttons a.postbit_qdelete:before, .postbit_buttons a.postbit_qrestore:before, .postbit_buttons a.postbit_report:before, .postbit_buttons a.postbit_warn:before, .postbit_buttons a.postbit_purgespammer:before, .postbit_buttons a.postbit_reply_pm:before, .postbit_buttons a.postbit_reply_all:before, .postbit_buttons a.postbit_forward_pm:before, .postbit_buttons a.postbit_delete_pm:before {

    font-family: FontAwesome;
    font-style: normal;
    font-weight: normal;
    text-decoration: inherit;
    font-size: 13px;
    vertical-align: middle;
    padding-right: 0.5em;
    top: 10px;
    left: 0;
  margin-left:6px;
}



فایل header_welcomeblock_member رو ویرایش کنید و کد زیر رو پیدا کنید :

<span>{$mybb->user['username']}<i class="fa fa-user" style="margin-left: 6px;"></i></span>


و در کد بالا ، left رو به right تغییر بدید

image
تعداد ارسال ها : 54
ارسال: 19
میشه تو قسمت پروفایل کاربران دوتا بخش یادداشت های پروفایل و لیست دوستان رو اضافه کنید؟یا آموزشش رو بزارین؟
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 20
(2015-05-11T10:24:47+00:00 2015-05-11T10:24:47+00:00)شوالیه نوشته :  میشه تو قسمت پروفایل کاربران دوتا بخش یادداشت های پروفایل و لیست دوستان رو اضافه کنید؟یا آموزشش رو بزارین؟

فایل member_profile رو ویرایش کنید و کد زیر رو پیدا کنید :

<li><a href="#4-content"><i class="fa fa-gear"></i><strong> دیگر </strong></a></li>


حالا بعد از کد بالا ، کد زیر رو قرار بدید :

<li><a href="#5-content"><i class="fa fa-comment"></i><strong> یادداشت ها </strong></a></li>



سپس کد زیر رو پیدا کنید :

<div id="4-content" class="contentblock hidden">

{$modoptions}
{$adminoptions}
</div>

و بعد از کد بالا ، کد زیر رو قرار بدید :

<div id="5-content" class="contentblock hidden">


</div>
*در کد بالا ، متغیر مورد نظر رو به کدها قرار بدید .

image
تعداد ارسال ها : 410
ارسال: 21
با سلام برای پاسخ به سوال 
http://community.mybbco.ir/Thread-%D8%A8...05#pid8405
برای تعغیر رنگ پیش فرض کلاسی نیست شما باید دنبال خاصیت :
color:کد رنگ
بگردید و با توجه به رنگی دلخواه خودتون کد رنگ رو قرار بدید
سوالی بود در خدمتیم
thanks
تعداد ارسال ها : 47
ارسال: 22
(2015-05-29T09:38:55+00:00 2015-05-29T09:38:55+00:00)M.nestor نوشته :  با سلام برای پاسخ به سوال 
http://community.mybbco.ir/Thread-%D8%A8...05#pid8405
برای تعغیر رنگ پیش فرض کلاسی نیست شما باید دنبال خاصیت :
color:کد رنگ
بگردید و با توجه به رنگی دلخواه خودتون کد رنگ رو قرار بدید
سوالی بود در خدمتیم
thanks

مهندس الان یه رنگ پیشفرض با یه تصویر زمینه پیشفرض هست من میخام این 2تا بجای قرمز و تصویر زمینه ای که الان هست چیزیو که تو عکس نشود دادم باشه.


تصویر پیوست شد


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
تعداد ارسال ها : 181
ارسال: 23
hosseinsh

دوست عزیز قسمت زیرانجمن هاتون خیلی قشنگ شده !!!!
تعداد ارسال ها : 410
ارسال: 24
عذر خواهی میکنم
در گلوبال
در قسمت :
body{

    background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
    background-color:#efefef;
    background-position:inherit;
    background-attachment:inherit;
    background-size:inherit;
    color:#666;
    font-family:BYekan,'open_sansregular',Tahoma,Arial,Sans-Serif;
    font-size:13px;
    text-align:center;
    line-height:1.4;
    margin:0 auto;
    overflow-y:scroll
}
برای تعغیر عکس پیش فرض

background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
و برای تعغیررنگ پیش فرض هم این خط و تعغیر بدید:

background-color:#efefef;
این ها رو در گلوبال تعغیر بدید
من در Majestic.css چیزی مشاهده نکردم حالا انجام بدید در global به احتمال زیاد تعغیر میکنه بعد از تعغیر هم ctrl+f5 بزنید
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 25
(2015-05-29T13:22:25+00:00 2015-05-29T13:22:25+00:00)AzadBeChat نوشته :  hosseinsh

دوست عزیز قسمت زیرانجمن هاتون خیلی قشنگ شده !!!!

من کدها رو بهشون دادم فرزاد جان

image
تعداد ارسال ها : 181
ارسال: 26
MybbCo

اهان باجه عـــجــــقـــم Big Grin
تعداد ارسال ها : 47
ارسال: 27
(2015-05-29T13:42:26+00:00 2015-05-29T13:42:26+00:00)M.nestor نوشته :  عذر خواهی میکنم
در گلوبال
در قسمت :
body{

    background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
    background-color:#efefef;
    background-position:inherit;
    background-attachment:inherit;
    background-size:inherit;
    color:#666;
    font-family:BYekan,'open_sansregular',Tahoma,Arial,Sans-Serif;
    font-size:13px;
    text-align:center;
    line-height:1.4;
    margin:0 auto;
    overflow-y:scroll
}
برای تعغیر عکس پیش فرض

background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
و برای تعغیررنگ پیش فرض هم این خط و تعغیر بدید:

background-color:#efefef;
این ها رو در گلوبال تعغیر بدید
من در Majestic.css چیزی مشاهده نکردم حالا انجام بدید در global به احتمال زیاد تعغیر میکنه بعد از تعغیر هم ctrl+f5 بزنید

نشد مهندس این راه اونی نمیشه که تو پیشفرض میشه ! اینطوری تصویر چند تیکه میشه و اینکه رنگ ها هم تغییر نمیکنه


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
       
تعداد ارسال ها : 2,063
ارسال: 28
(2015-05-29T20:13:07+00:00 2015-05-29T20:13:07+00:00)hosseinsh نوشته :  
(2015-05-29T13:42:26+00:00 2015-05-29T13:42:26+00:00)M.nestor نوشته :  عذر خواهی میکنم
در گلوبال
در قسمت :

body{

    background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
    background-color:#efefef;
    background-position:inherit;
    background-attachment:inherit;
    background-size:inherit;
    color:#666;
    font-family:BYekan,'open_sansregular',Tahoma,Arial,Sans-Serif;
    font-size:13px;
    text-align:center;
    line-height:1.4;
    margin:0 auto;
    overflow-y:scroll
}
برای تعغیر عکس پیش فرض


background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
و برای تعغیررنگ پیش فرض هم این خط و تعغیر بدید:


background-color:#efefef;
این ها رو در گلوبال تعغیر بدید
من در Majestic.css چیزی مشاهده نکردم حالا انجام بدید در global به احتمال زیاد تعغیر میکنه بعد از تعغیر هم ctrl+f5 بزنید

نشد مهندس این راه اونی نمیشه که تو پیشفرض میشه ! اینطوری تصویر چند تیکه میشه و اینکه رنگ ها هم تغییر نمیکنه

خب شما باید هر قسمت رو که رنگش قابلیت تغییر داره از قسمت GLOBAL.CSS تغییر بدید به طور مثال : thead,navhome و یا رنگ لینک ها و ...

تصویر پس زمینه رو هم در انجمنتون اعمال کنید بعد اطلاع بدید تا چک بشه و راهنمایی اتون کنیم که چه کدی رو اضافه کنید تا یه تیکه باشه

image
تعداد ارسال ها : 47
ارسال: 29
(2015-05-30T11:25:24+00:00 2015-05-30T11:25:24+00:00)MybbCo نوشته :  
(2015-05-29T20:13:07+00:00 2015-05-29T20:13:07+00:00)hosseinsh نوشته :  
(2015-05-29T13:42:26+00:00 2015-05-29T13:42:26+00:00)M.nestor نوشته :  عذر خواهی میکنم
در گلوبال
در قسمت :

body{

    background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
    background-color:#efefef;
    background-position:inherit;
    background-attachment:inherit;
    background-size:inherit;
    color:#666;
    font-family:BYekan,'open_sansregular',Tahoma,Arial,Sans-Serif;
    font-size:13px;
    text-align:center;
    line-height:1.4;
    margin:0 auto;
    overflow-y:scroll
}
برای تعغیر عکس پیش فرض


background-image:url(../../../images/majestic/bg.png);
و برای تعغیررنگ پیش فرض هم این خط و تعغیر بدید:


background-color:#efefef;
این ها رو در گلوبال تعغیر بدید
من در Majestic.css چیزی مشاهده نکردم حالا انجام بدید در global به احتمال زیاد تعغیر میکنه بعد از تعغیر هم ctrl+f5 بزنید

نشد مهندس این راه اونی نمیشه که تو پیشفرض میشه ! اینطوری تصویر چند تیکه میشه و اینکه رنگ ها هم تغییر نمیکنه

خب شما باید هر قسمت رو که رنگش قابلیت تغییر داره از قسمت GLOBAL.CSS تغییر بدید به طور مثال : thead,navhome و یا رنگ لینک ها و ...

تصویر پس زمینه رو هم در انجمنتون اعمال کنید بعد اطلاع بدید تا چک بشه و راهنمایی اتون کنیم که چه کدی رو اضافه کنید تا یه تیکه باشه

چطوریه وقتی از پیشفرض میخام تغییر بدم ابی کنم از تنضیماتی که تو صفحه اصلی هست با یک کلیک همه تغییر میکنه ؟ همین پیشفرضی که با یک کلیک تغییر میکنه بجای اینکه صورتی باشه خب ابی بالا بیاد باید این همه تغییرات انجام بدم؟


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
تعداد ارسال ها : 54
ارسال: 30
درود

آقا جواد ممنون میشم بگید چطوری تصویر پس زمینه رو قرار بدم تا یه تیکه نشون بده

برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :