تازه سازی خودکار آمار انجمن پلاگین prostat
سلام دوستان،

این آموزش باعث میشه سیستم آمار آخرین ارسالهای انجمن شما دیگه نیازی به تازه
سازی دستی نباشه و خودکار انجام بشه،برای این کار باید مثل زیر پیش برید :

1. وارد بخش قالبها > قالبهای کلی > prostats بشید.

2. کد زیر رو جایگذین کد قبلی کنید (قبلش از کد یک کپی بردارید).
<div id="prostats_table"
 <
table width="100%" border="0" cellspacing="{$theme[borderwidth]}cellpadding="0">
 <
thead>
 <
tr><td colspan="{$num_columns}">
 <
table border="0" cellspacing="0" cellpadding="{$theme[tablespace]}width="100%">
 <
tr>
 <
td><strong>{$lang->prostats_prostats}</strong></td>
 <
td style="text-align:{$ps_ralign};" id="icloader"></td>
 </
tr>
 </
table>
 </
td>
 </
tr>
 </
thead>
 <
tbody>
 {
$trow_message_top}
 <
tr valign="top">
 {
$prostats_content}
 </
tr>
 {
$trow_message_down}
 </
tbody>
 </
table>
 <
br />
 </
div>
<
script type="text/javascript">
<!--

function 
prostats_reload()
{
    document.getElementById("icloader").innerHTML ="درحال بروز رسانی...";
 new 
Ajax.Request('xmlhttp.php?action=prostats_reload&my_post_key='+my_post_key, {method'post',postBody:""onComplete:Prostats_done});
    setTimeout(prostats_reload,8000);
 return 
false;
}
//iClassic.ir
function prostats_done(request)
{
 
   document.getElementById("icloader").innerHTML "";
 if(
request.responseText.match(/<error>(.*)<\/error>/))
 {
 
message request.responseText.match(/<error>(.*)<\/error>/);
 
alert(message[1]);
 }
 else if(
request.responseText)
 {
 $(
"prostats_table").innerHTML request.responseText;
 }
}
//iClassic.ir
window.onload=prostats_reload();
-->
</script> 

3. لذت ببرید!;)

توجه : این آموزش توسط imanclassic نوشته و این تغییر توسط خود بنده طراحی شده،لطفا در صورت کپی برداری منبع طراحان وب آی کلاسیک ذکر شود...

تنظیمات دستی :
1. کد زیر برای تنظیم ثانیه تازه سازی هست به دلخواه تغییر دهید (زمان به میلی
ثانیه میباشد )
setTimeout(prostats_reload,8000); 

2.برای تغییر متن بروز رسانی کد زیر رو ویرایش کنید :

document.getElementById("icloader").innerHTML "متن شما"

کسی هم بخواد عکس خاصی بزاره میتونه از کد زیر استفاده کنه و بجای آدرس عکس
،عکس مورد نظر خودش رو بگذاره :

document.getElementById("icloader").innerHTML '<img src="URL" />'


مشکل،سوال و یا هر پیشنهاد و انتقادی را در همین پست مطرح کنید!

منبع : http://forum.iclassic.ir/showthread.php?tid=152
نویسنده :

X
فیلتر سریع کلمات دلخواه با پلاگین Bad Word
[plgname]Bad Word - Quick Add[/plgname] [plgversion]0.9.7 beta[/plgversion] [plgmybb]1.6[/plgmyb ...
پلاگین 1.6
دیدگاه های کاربران 0

برای عضویت در کانال تلگرامی
[همیار مای بی بی]
کلیک کنید
دریافت آخرین اخبار ، کدهای تخفیف و جوایز
برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :