آموزش استفاده از اولین تصویر مطلب به عنوان تصویر شاخص در وردپرس
سلام
شاید برخی از سایت ها رو بدید که تصویری از مطلب رو هم قرار دادن ، خب شاید براتون سوال پیش اومده باشه که چطوری اینکار رو انجام میدن ، برای اینکار کافیه آموزش زیر رو دنبال کنید .

ابتدا فایل functions.php پوسته اتون رو ویرایش کنید و کد های زیر رو بین دو تگ <?php  و ?> قرار بدید :
function get_image() {
  global $post, $posts;
  $first_img = '';
  ob_start();
  ob_end_clean();
  $output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
  $first_img = $matches [1] [0];

  if(empty($first_img)){ //Defines a default image
    $first_img = "/images/default.jpg";
  }
  return $first_img;
}


حالا از کد زیر در صفحه اصلی قالب استفاده کنید :
<img src="<?php echo get_image() ?>" alt="<?php the_title_attribute();  ?>" />


البته باید توجه داشته باشید که کد بالا باید بین دو کد :
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
و
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
قرار بگیره


موفق باشید
thanks
نویسنده :

X
پلاگین نمایش لینک مشترک شدن در انجمن در صفحه اصلی
[align=right]نام پلاگین : نمایش لینک مشترک شدن در انجمن در صفحه اصلی[/align] [align=right]نویسنده : ...
تعیین نشده
دیدگاه های کاربران 4
ارسال: 2
البته اینم هست که مطالبی که عکس اولشون نیست عکسی براشون نمایش داده نمیشه.
برای اینکه بجاشون یه عکس پیشفرض نشون بده باید توی پوشه ی images قالبتون یه عکس پیشفرض بنام default.jpg برای اینجور مطالب بزارید !


اتفاقن من همین امروز دنبال همچین مطلبی میگشتم ، که توی سایت سزار پیداش کردم، ولی جواب نداد ، اینم جواب نداد.


قالبم هم صحیفس ، کسی میتونه درستش کنه ؟
ارسال: 3
بعضیها هم علاوه بره کد جواد عزیز از کد زیر استفاده میکنن
// Add support for Featured Images
if (function_exists('add_theme_support')) {
    
add_theme_support('post-thumbnails');


و برای اینکه اجرا بشه باید از تابع

the_post_thumbnail(); 

در میان دستورهای شرطی استفاده کنین

نکته : این توابع قابلیتهای حرفه ای زیادی دارن،از مستندات وردپرس حتما استفاده کنین دوستان
ارسال: 4
درود
جواد یسوال اگه بخام این تصویر کاملا گرد باشه باید چکار کنیم؟
ارسال: 5
(2015-07-07T10:26:41+00:00 2015-07-07T10:26:41+00:00)behnam نوشته :  درود
جواد یسوال اگه بخام این تصویر کاملا گرد باشه باید چکار کنیم؟
با سلام باید یک کلاس به کد مورد نظرتون بدهید و درون آن کلاس از خصوصیت Border Radius استفاده کنید بهتره به موضوع زیر سر بزنید 
آموزش ساخت دایره
نمونه

for example

<Style>
#dayere
{
 -moz-border-radius: 50px;
 -webkit-border-radius: 50px;
 -o-border-radius: 50px;
  border-radius: 50px;
}

</Style>

<body>
<div class="dayere">
<img src="<?php echo get_image() ?>" alt="<?php the_title_attribute();  ?>" />
</div>
</body>

با تغییر مقدار 50px اندازه حلال شکلتون تغییر میکنه.

برای عضویت در کانال تلگرامی
[همیار مای بی بی]
کلیک کنید
دریافت آخرین اخبار ، کدهای تخفیف و جوایز
برای اطلاع از آخرین اخبار مای بی بی فارسی عضو کانال تلگرامی شوید :